Arema v študijskem letu 2020/2021 razpisuje dva visokošolska strokovna študijska programa 1. bolonjske stopnje:
  • Management transportne logistike
  • Evropski regionalni management

Ne zamudite prijavnih rokov!
  • Prvi prijavni rok: 12. 2. 2020 - 20. 3. 2020 - PODALJŠAN DO 9. 4. 2020
  • Drugi prijavni rok: 1. 7. 2020 - 28. 8. 2020
  • Tretji prijavni rok: 1. 9. 2020 - 28. 9. 2020 

Podrobnosti in pogoje za vpis najdete tukaj:
Prisrčno vabljeni k vpisu!

Mnenja študentov


Željko Marjanović, Skupina 8 finančne storitve, d.o.o.

Sem izredni študent na AREMI, Visoki šoli za regionalni management, Rogaška Slatina. Za menoj je uspešno končano drugo leto študija, v katerem sem spoznal veliko novih ljudi in si nabral veliko znanj na področju transportne logistike. Želel bi pohvaliti celotno ekipo predavateljev, ki so skozi celo leto svoja predavanja opravljali zelo strokovno in vedno znali pritegniti našo pozornost in nam predavanja narediti zanimiva. Veselim se že novih študijskih izzivov in druženj.Damjan Repnik, DARS – diplomant AREME

Pred dobrim letom me je v študijske klopi ponovno pritegnil študijski program management transportne logistike, saj je neposredno povezan z delom, ki ga opravljam. Čeprav moram priznati, da sem na začetku študijskega leta imel kar velik cmok v grlu, je ta tekom mesecev popolnoma izginil. Pri organizaciji študija mi je najbolj všeč, da je prilagojen tistim, ki smo med tednom obremenjeni s službenimi zadevami, saj so predavanja skoncentrirana tekom celotnega vikenda in zgoščena na način, da kljub temu ne preživimo vse vikende v predavalnici. Sama vsebina predmetov je aktualna in zanimiva, predavatelji pa poskrbijo, da med predavanji ni nikoli dolgočasno. Po letu dni od vpisa sem prepričan, da je bila moja odločitev za visokošolski študij na Aremi pravilna.Blaž Lorger, Gebrüder Weiss internacionalna špedicija in logistika, d.o.o.

S študijem na Aremi sem zelo zadovoljen. Predavanja in vaje potekajo skladno z dogovorom in urnikom. Na predavanjih pridobimo vse potrebno znanje za nadaljnje delo in izpite. Od predavateljev pridobimo zadostno količino gradiva, ki ga potrebujemo tudi pri praktičnem delu v podjetju.Dimitar Kostoski, diplomant AREME

Študij na AREMI je izpolnil moja pričakovanja, predvsem zato ker je osredotočen na reševanje konkretnih problemov in omogoča pridobitev teoretičnega in praktičnega znanja. Predavatelji so strokovni in prijazni, s praktičnimi primeri pa podajajo znanje in stremijo k boljšemu uspehu študentov. Vsem, ki želite študirati toplo priporočam študij na AREMI – Visoki šoli za regionalni management.

06
JUL

Sodelovali smo na mednarodni konferenci v Banja Luki

V začetku julija je predsednik Areme mag. Igor Prah z referatom "Poklicni voznik v EU - postopek pridobivanja kode 95 z modelom ocenjevanja poklicnih voznikov" sodeloval na mednarodni konferenci v Banja Luki.

20
MAR

1. prijavni rok podaljšan do 9.4.2020

Glede na trenutne razmere, ki smo jim priča v Sloveniji, se podaljšuje 1. prijavni rok za vpis, ki je sedaj 9. april 2020.

01
FEB

Aremin predstavitveni film

Vabljeni k ogledu Areminega predstavitvenega filma, ki smo ga posneli skupaj z Nacionalno agencijo Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu.

15
JUN

Dies Academicus in podelitev diplom

14. junija smo na slavnostni prireditvi podelili diplome 19 novim diplomiranim managerjem transportne logistike.

15
JUN

Podpis pridružitvene pogodbe z Novo univerzo

Po povabilu Nove univerze smo 14. junija podpisali pridružitveno pogodbo k Novi univerzi.

Področja ustvarjanja in delovanja

pedagoški proces
pedagoški proces
znanstvenoraziskovalno delo
znanstvenoraziskovalno delo
projektno delo
projektno delo

Založba Arema

Aremina založba skrbi za izdajo lastnih gradiv, učbenikov in študijske literature za predmete v študijskem programu.

Na ta način omogočamo nemoteno dostopnost do vse predpisane in priporočene študijske literature, po posebno ugodnih cenah za študente in sodelavce AREME.