BREZPLAČNI ŠTUDIJ


V študijskem letu 2023/2024 bomo poleg prostih vpisnih mest za izredni študij, ponovno razpisali tudi 20 prostih mest za za redni, koncesionirani študij.

Razpis za vpis bo 3.2.2023 javno objavljen na spletnih straneh portala eVŠ. Najdete ga tukaj.
Na tem portalu preko elektronske vloge oddate prijavo za vpis.

Drugi prijavni rok bo potekal od 21.8.2023 do 25.8.2023.
Besedilo Razpisa za vpis AREME si lahko ogledate tukaj.

Mnenja študentov


Željko Marjanović, Skupina 8 finančne storitve, d.o.o.

Sem izredni študent na AREMI, Visoki šoli za regionalni management, Rogaška Slatina. Za menoj je uspešno končano drugo leto študija, v katerem sem spoznal veliko novih ljudi in si nabral veliko znanj na področju transportne logistike. Želel bi pohvaliti celotno ekipo predavateljev, ki so skozi celo leto svoja predavanja opravljali zelo strokovno in vedno znali pritegniti našo pozornost in nam predavanja narediti zanimiva. Veselim se že novih študijskih izzivov in druženj.Damjan Repnik, DARS – diplomant AREME

Pred dobrim letom me je v študijske klopi ponovno pritegnil študijski program management transportne logistike, saj je neposredno povezan z delom, ki ga opravljam. Čeprav moram priznati, da sem na začetku študijskega leta imel kar velik cmok v grlu, je ta tekom mesecev popolnoma izginil. Pri organizaciji študija mi je najbolj všeč, da je prilagojen tistim, ki smo med tednom obremenjeni s službenimi zadevami, saj so predavanja skoncentrirana tekom celotnega vikenda in zgoščena na način, da kljub temu ne preživimo vse vikende v predavalnici. Sama vsebina predmetov je aktualna in zanimiva, predavatelji pa poskrbijo, da med predavanji ni nikoli dolgočasno. Po letu dni od vpisa sem prepričan, da je bila moja odločitev za visokošolski študij na Aremi pravilna.Blaž Lorger, Gebrüder Weiss internacionalna špedicija in logistika, d.o.o.

S študijem na Aremi sem zelo zadovoljen. Predavanja in vaje potekajo skladno z dogovorom in urnikom. Na predavanjih pridobimo vse potrebno znanje za nadaljnje delo in izpite. Od predavateljev pridobimo zadostno količino gradiva, ki ga potrebujemo tudi pri praktičnem delu v podjetju.Dimitar Kostoski, diplomant AREME

Študij na AREMI je izpolnil moja pričakovanja, predvsem zato ker je osredotočen na reševanje konkretnih problemov in omogoča pridobitev teoretičnega in praktičnega znanja. Predavatelji so strokovni in prijazni, s praktičnimi primeri pa podajajo znanje in stremijo k boljšemu uspehu študentov. Vsem, ki želite študirati toplo priporočam študij na AREMI – Visoki šoli za regionalni management.

20
SEP

3. prijavni rok za vpis

Od 22. do 25. septembra 2023 bo odprt 3. prijavni rok za vpis na študij. Na Aremi bomo v 3. prijavnem roku ponudili še 5 prostih vpisnih mest za redni študij in 60 prostih mest za izredni študij Managementa transportne logistike.

24
JUL

2. prijavni rok za vpis

Od 21. do 25. avgusta 2023 bo odprt 2. prijavni rok za vpis na študij. Na Aremi bomo v 2. prijavnem roku ponudili še 9 prostih vpisnih mest.

23
MAJ

Mednarodna znanstvena konferenca "Sustainable economy in modern organisations"

12. maja smo organizirali mednarodno znanstveno konferenco "Sustainable economy in modern organisations". Na konferenci so sodelovali predavatelji in študentje iz Slovenije in Srbije.

09
FEB

Informativni dan 2023

Na Aremi bo informativni dan letos potekal kombinirano. V petek, 17.2.2023, vas pričakujemo v živo v naših prostorih v Rogaški Slatini, v soboto, 18.2.2023, pa bomo na vaša vprašanja odgovarjali online preko ZOOM.

19
JAN

Dias Academicus in podelitev diplom 2023

V soboto, 14. januarja 2023, smo v slatinskem Aninem dvoru podelili diplome 5. generaciji diplomantov Managementa transportne logistike.

Področja ustvarjanja in delovanja

pedagoški proces
pedagoški proces
znanstvenoraziskovalno delo
znanstvenoraziskovalno delo
projektno delo
projektno delo

Založba Arema

Aremina založba skrbi za izdajo lastnih gradiv, učbenikov in študijske literature za predmete v študijskem programu.

Na ta način omogočamo nemoteno dostopnost do vse predpisane in priporočene študijske literature, po posebno ugodnih cenah za študente in sodelavce AREME.