Dias Academicus in podelitev diplom 2023

V soboto, 14. januarja 2023, smo na slavnostni akademiji podelili diplome 5. generaciji diplomantov Managementa transportne logistike.

Na dogodku v slatinskem Aninem dvoru so zbrane diplomante, študente, goste in spremljevalce, skupaj jih je bilo preko 100, nagovorili predsednik Areme mag. Igor Prah, dekanja Areme dr. Patricija Jankovič, župan občine Rogaška Slatina mag. Branko Kidrič, ustanovitelj prvega podjetja v Skupini Prah, na temelju katerega je nastala tudi Arema, Leopold Prah, podpredsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije in predsednik Sekcije za promet pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije Peter Pišek in predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Šmarje pri Jelšah Aleš Seidl. V imenu diplomantov je zbrane nagovoril diplomant Gorazd Klančnik.

Po daljšem premoru, ko zaradi covid-19 Arema ni organizirala podelitve diplom v živo, je bil sobotni dogodek izjemno dobrodošel. Obiskalo ga je tudi nekaj nekdanjih diplomantov, ki so z veseljem obujali spomine na leta, preživeta na Aremi - Visoki šoli za logistiko in management.

Vsem diplomantom iskreno čestitamo!

Fotografije z dogodka si lahko ogledate tukaj.